Afișez toate cele 9 rezultate

Show sidebar
Afișare produse 15 20 30

Jurnal de lectură clasa a IV-a

19,27 lei

“Jurnal de lectură” vine în ajutorul elevilor care au abilități de lectură sau care sunt mai puțin prieteni cu lectura. Într-o expresie cuprinzătoare: este bun pentru toți elevii.

Jurnal de lectura. clasa a III-a

(O recenzie client)
19,27 lei

Lectura, ca activitae  intelectuală, dar şi ca o competenţâ fundamentală, are scopul de a forma şi dezvolta motivaţia elevului pentru citit, pentru achizitionarea cunoştiintelor despre oameni si viata, despre realitatea înconjurătoare. Concomitent cu aceste obiective, lectura contribuie la formarea capacităţii de comunicare. Ia dezvoltarea vocabularului, la formarea educaţiei estetice.
în concuzie se poate aprecia faptul că, obiectivul educaţional al profesorilor este de a forma şi dezvolta elevilor pasiunea pentru a citi. Prin intermediul acestuiJurnal de  lectură, apreciem  faptul  că elevii vor înţelege de ce şi mai ales cum se parcurge un text literar sau nonliterar, iar profesorii vor putea evalua progresele elevilor.
Ştefan Pacearca

 

RĂSFOIEȘTE

Știi să scrii și să pronunți corect?

15,00 lei

Începând din clasa a doua, ori de câte ori nu esti sigur cum se scrie un cuvânt, mă deschizi pe mie ca să afli dacă acel cuvînt se scrie sau nu cum crezi tu. Astfel vei vedea că nu este corect ghiuvetă, cum cred mulţi, ci chiuvetă etc.

Acest titlu se află în  SEAP în catalogul nostru (NOMINA GROUP EXPERT SRLCod CPV 22113000-5Cărți de bibliotecă (Rev. 2))