Vizitarea și folosirea site-ului https://edituranomina.ro sau comandarea produselor vizualizate pe acest site implică acceptarea termenilor și condițiilor (numite în continuare T & C). Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, îți recomandăm citirea cu atenție a informațiilor de mai jos, ce pot fi modificate oricând fără notificare prealabilă, precum și consultarea acestei pagini de fiecare dată când dorești să lansezi o comandă.

Inregistrarea

Pentru a crea un cont pe site-ul nostru, este necesar să ne furnizezi următoarele informații despre tine: numele și prenumele din actul de identitate, adresa e-mail, adresa de domiciliu, adresa de livrare a produselor, numărul de telefon la care poți fi contactat(ă). În cazul în care una sau mai multe informații din cele de mai sus se schimbă, te rugăm să ne anunți pe email la admin@edituranomina.ro sau să actualizezi contul tău.

Plasarea comenzii

Plasând o comandă pe site-ul nostru, ne dai acceptul folosirii datelor tale (inclusiv a celor adăugate ulterior) în scopul livrării produselor, serviciilor și informațiilor cerute. Întelegem că odată cu acceptarea T&C avem acordul tău pentru folosirea informațiilor furnizate de către tine in scopul de a exclude posibile fraude.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comandă. Ne rezervăm dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor care furnizează date false.

Odată făcută comanda, ești de acord cu termenii specifici enuntați în pagina comandă și cu prețurile produselor și costul transportului afișate în coșul de cumpărături.

Ne rezervăm dreptul să stocăm informațiile clienților: nume, adresă, email, telefon, CNP, produse comandate, pe durata necesară îndeplinirii comenzilor și în vederea realizării de statistici.

Este interzisă accesarea acestui site cu programe de download automat fără permisiunea expresă din partea noastra. Ne rezervăm dreptul de a stoca log-urile complete și de a întreprinde măsurile legale împotriva persoanelor sau firmelor care accesează site-ul nostru cu astfel de programe.

Putem anula comanda efectuată de tine, în urma unei notificări prealabile, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
– neacceptarea de către banca emitentă a cardului clientului, a tranzacției, în cazul plații online;
– invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de noi, in cazul plății online;
– datele furnizate de tine pe site sunt incomplete și/sau incorecte.

Clientul va achita suma inscrisa in factura fiscala care sta la baza intocmirii AWB-ului (pentru platile efectuate ramburs la curier), sau  suma afisata in interfata procesatorului de plati.

Plata produselor şi serviciilor se poate face prin următoarele metode:

a) ramburs, la primirea comenzii online,

b) online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale NOMINA GROUP EXPERT SRL., cu sediul în social în MUN. PITESTI, CAL. CRAIOVEI, BL.22, SC.G, ET.2, AP.9, cod unic de înregistrare RO18014580, în calitate de operator de date. Scopul colectării datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea ta asupra stării comenzii, expedierea către tine a produselor comandate, efectuarea unor rapoarte interne de cercetare și dezvoltare, de statistică și de monitorizare a vânzărilor și comportamentului consumatorului.

Nu ești obligat(ă) să furnizezi aceste date însă refuzul tău determină imposibilitatea efectuării comenzii.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorii noștri.
Dacă unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cu privire la modificări. De asemenea, dacă dorești ștergerea datelor tale din baza noastra de date, te rugam să soliciți aceasta de pe una din referințele corespunzătoare: e-mail, telefon sau adresa care dorești să fie șterse din baza noastra de date.

Politica de prețuri

Prețurile sunt stabilite în momentul în care produsele sunt expuse pe site și includ TVA-ul.
Ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă ce a survenit în urma unor defecțiuni tehnice ce au afectat caracteristicile produselor prezente pe http://edituranomina.ro respectiv, dar fără a se limita la acestea, situațiile în care prețul afișat pe http://edituranomina.ro pentru un anumit produs este nerealist de mic (în comparație cu alte produse cu caracteristici asemănătoare), precum si situatiile in care au fost afisate anumite caracteristici eronate pentru produsele comercializate sau nu au fost afisate anumite caracteristici esențiale ale acestora.

Răspunderea pentru informațiile de pe site

Nu răspundem de conținutul, calitatea sau natura descrierilor produselor și comentariilor introduse de vizitatori.
Nu răspundem de site-urile la care se ajunge prin legături de pe acest site.

Legea guvernantă și forța majoră

Raportul dintre Noi și cumpărător este guvernat de legea românească și va fi interpretat în concordanță cu reglementările acesteia. Eventualele neințelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, ele vor fi supuse spre soluționare Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a Romaniei, conform regulamentului său.

Niciuna dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzator – total sau parțial – a oricarei obligații ce îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege.

Drepturile de autor

Folosire oricăror materiale și informatii expuse pe site se poate face numai cu acordul nostru.