Afișez 1–15 din 17 rezultate

Show sidebar
Afișare produse 15 20 30

Logică, argumentare și comunicare – Variante de teste rezolvate pentru examenul de bacalaureat

22,00 lei

Care sunt beneficiile acestei cărți ?

  1. Oferă sinteza teoriei/ informației care trebuie știută la Bac, într-un limbaj clar și accesibil elevilor.
  1. Cuprinde programa oficială de examen pentru Bac 2021, realizată de către Minister.
  1. Conține modelul de subiect și barem pentru bac 2021 publicat de către C.N.E.E.
  1. Propune spre rezolvare, tuturor celor interesați, 25 de teste/variante în conformitate strictă cu programa de examen, precum și cu modelul de subiect și

barem pentru Bac 2021.

  1. La finalul celor 25 de teste există baremele și rezolvările, astfel încât elevii să se poată verifica singuri și să-și poată aprecia nivelul real la care au ajuns în ceea ce privește pregătirea examenului.

 

RĂSFOIEȘTE PREZENTARE VIDEO

Matematică M2. Ghid pentru pregătirea examenului de Bacalaureat

11,00 lei

Lucrarea de față recapitulează materia prevăzută de programele școlare în vigoare, prin teme de sinteză grupare pe capitole. Fiecare temă oferă sinteza completă a teoriei, fiind urmată de exemple de probleme rezolvate, ce reprezintă adevărate modele de redactare a soluțiilor. Soluțiile problemelor mai dificile sunt prezentate în detaliu. Lucrarea cuprinde teste rezolvate complet, dar și teste propuse pentru rezolvare de către elevi, la care soluțiile sunt mai sumare, dar suficiente.

RĂSFOIEȘTE SOLUȚII PREZENTARE VIDEO

Economie – concepte, formule, probleme, rezolvări

16,50 lei

Economia, ca disciplină de studiu în liceu și facultate, are un caracter teoretic-aplicativ și un anumit grad de dificultate în înțelegerea fenomenelor și proceselor economice, a conexiunilor dintre ele și de aplicare a lor în viața reală.
La nivelul elevilor de liceu, studiul economiei valorifică formarea și consolidarea competențelor, deprinderilor și aptitudinilor practice necesare pentru a face față exigențelor legate de pregătirea la clasă sau la examenele viitoare.
Volumul este structurat în două mari capitole: primul capitol pune accentul pe prezentarea esențializata a conținutului teoretic, iar al doilea propune probleme economice și metode reapide și eficiente de rezolvare a acestora care permit o atuoevaluare corectă a pregătirii și corectarea, după caz, a eventualelor greșeli.

 

RĂSFOIEȘTE

 

Pentru: examenul de bacalaureat, olimpiade, admitere la facultate, licență, examen de definitivat.

PREZENTARE VIDEO

Geografie. Ghid de pregătire intensivă pentru examenul de bacalaureat

16,50 lei

Examenul de Bacalaureat reprezintă un moment deosebit de important pentru elevii din clasele terminale, dar şi un criteriu esenţial pentru admiterea în învăţământul superior. În consecinţă, miza acestui examen devine din ce în ce mai importantă.

Lucrarea prezentă îşi propune să răspundă la principalele cerinţe ale examenului de bacalaureat utilitatea acesteia fiind susţinută din mai multe puncte de vedere.

 

RĂSFOIEȘTE PREZENTARE VIDEO HĂRȚI

 

Istorie. Ghid de pregătire intensivă pentru examenul de bacalaureat (Sinteze și teste)

16,50 lei

Dacă urmaţi modelul nostru de pregătire oferit în lucrarea de faţă, veţi fi că nişte sportivi care parcurg un grafic al antrenamentelor în vederea participării la o mare competiţie.

Lucrarea de faţă se adresează elevilor de clasa a XII‑a care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat şi doresc să realizeze acest lucru în mod ritmic. Această lucrare este, de asemenea, utilă şi celor care nu doresc să susţînă bacalaureatul la istorie, dar doresc să obţînă rezultate bune la această materie.

Prin intermediul acestei lucrări, venim şi în ajutorul profesorilor de istorie, care pot folosi lucrarea pentru a simula cu succes condiţiile examenului de bacalaureat.

 

RĂSFOIEȘTE PREZENTARE VIDEO

Anatomie și fiziologie umană. Sinteze pentru bacalaureat

5,50 lei

Acest volum oferă, tuturor elevilor care își aleg anatomia că proba de examen la bacalaureat, sinteze și planuri de recapitulare . Formatul de buzunar, stilul prietenos de adresare, fac din acest ghid un profesor suplimentar pentru elevi.

Economie. Sinteze pentru examenul de bacalaureat

5,50 lei

Acest volum oferă, tuturor elevilor care își aleg economia ca proba de examen la bacalaureat, sinteze și planuri de recapitulare. Formatul de buzunar, stilul prietenos de adresare, fac din acest ghid un profesor suplimentar pentru elevi.

 

RĂSFOIEȘTE