Afișez 1–15 din 18 rezultate

Show sidebar
Afișare produse 15 20 30

40 de modele pentru olimpiada de limba și literatura română. Clasele V-VIII, vol. VIII

30,00 lei 18,00 lei

Olimpiadele școlare reprezintă spațiul optim pentru valorizarea unor premise favorabile înnăscute sau a unor capitaluri culturale sau de cunoștințe dobândite, pe care le au unii elevi, cărora școală modernă trebuie să le ofere un program de educație rafinat, particularizat și diversificat.

Acest volum este destinat elevilor de gimnaziu capabili de performanta la limba si literatura romana. Cele 40 de teste (cate zece pentru fiecare clasa) au fost gandite conform noii structuri a subiectelor pentru Olimpiada de limba si literatura romana, oferind posibile contexte de exersare a continuturilor si competentelor specifice, prevazute de programa scolara in vigoare, derivate din competentele generale 3 si 4, care vizeaza comunicarea scrisa (receptarea mesajului scris si producerea de mesaje scrise).

Matematică. Olimpiade și concursuri școlare clasa a VI-a

(O recenzie client)
25,00 lei 15,00 lei

Probleme selectate pe unități de învățare cu rezolvări complete.

 

RĂSFOIEȘTE

Comunicare.Ortografie.RO clasa a VI-a, 2019

18,00 lei 13,00 lei

Exerciţii şi teste pentru concursurile şi evaluările şcolare

Exerciții și probleme pentru cercurile de matematică. cls. a VI-a

20,00 lei 12,00 lei

Volumul este un manual pentru excelență la matematică. Prin suportul lui, tematică abordată și gradul de complexitate al problemelor, acest volum se adresează profesorilor și elevilor care au drept pasiune știință matematicii.

 

RĂSFOIEȘTE

Gramatica limbii Engleze (începător-mediu)

21,00 lei

Acest titlu se află în SEAP în catalogul nostru ( NOMINA GROUP EXPERT SRLCod CPV 22113000-5Cărți de bibliotecă (Rev. 2))

Gramatica limbii Engleze prin exerciții

22,00 lei

Dacă înveți engleză, această culegere te va ajută să exersezi și să recapituIezi în mod activ toate noțiunile gramaticale.
Accentul a fost pus în mod special pe aspectele care fac subiectul unor greșeli.
Fiecare unitate este compusă din exerciții și o fișa recapitulativă de gramatică…

– mai mult de 200 de exerciții corectate
– noțiunile gramaticale esențiale, în 30 de fișe

Acest titlu se află în SEAP în catalogul nostru  (NOMINA GROUP EXPERT S.R.L. – Cod CPV 22113000-5Cărți de bibliotecă (Rev. 2))

Gramatica limbii Germane (incepator-mediu)

21,00 lei

Acest titlu se afla pe SEAP in catalogul nostru (S.C. NOMINA GROUP EXPERT S.R.L. – Cod CPV 22113000-5 – Carti de biblioteca (Rev. 2))

Rencontres cahier d’exercices. L2. cls. a VI-a

17,34 lei 12,15 lei

Rencontres – cahier d’exercices vine, astfel, în sprijinul profesorului – prin aceea că suplinește lipsa unor manuale pentru nivelul gimnazial care să fie pe deplin conforme cu programele școlare în vigoare, dar și al elevului, prin actvitati variate – de la simplu a complex, de la itemi obiectivi la semi-obiectivi și subiectivi, suport în dobândirea, de către elevi, a competențelor cheie vizate în studiul limbii franceze.

Structurat astfel încât să ofere libertatea profesorului în abordarea conținuturilor – prin existența structurii de tipul „Apprendre. Exercer/Mettre en practique”, păstrând un echilibru just între ceea ce se cere, conform programelor școlare în vigoare, și ceea ce este necesar elevului pentru a-și însuși noțiunile vizate, acest instrument constitue un sprijin real atât la clasa, cât și studiului individual.

 

RĂSFOIEȘTE