Afișez 1–15 din 24 de rezultate

Show sidebar
Afișare produse 15 20 30

Geometrie pentru toți – clasa a VI-a

25,00 lei

Colecția „pentru toți” se adresează elevilor, profesorilor, părinților și celor interesați de matematica de gimnaziu și liceu. Lucrările acoperă întreaga programă școlară pentru clasele propuse. Fiecare lucrare este împărțită în capitole, iar temele din fiecare capitol au o structură unitară, făcând posibilă parcurgerea sistematizată a materiei. Fiecare temă oferă sinteza completă a teoriei, fiind urmată de exemple de probleme rezolvate, ce reprezintă adevărate modele de redactare a soluțiilor.

RĂSFOIEȘTE

40 de modele pentru olimpiada de limba și literatura română. Clasele V-VIII, vol. VIII

30,00 lei

Olimpiadele școlare reprezintă spațiul optim pentru valorizarea unor premise favorabile înnăscute sau a unor capitaluri culturale sau de cunoștințe dobândite, pe care le au unii elevi, cărora școală modernă trebuie să le ofere un program de educație rafinat, particularizat și diversificat.

Acest volum este destinat elevilor de gimnaziu capabili de performanta la limba si literatura romana. Cele 40 de teste (cate zece pentru fiecare clasa) au fost gandite conform noii structuri a subiectelor pentru Olimpiada de limba si literatura romana, oferind posibile contexte de exersare a continuturilor si competentelor specifice, prevazute de programa scolara in vigoare, derivate din competentele generale 3 si 4, care vizeaza comunicarea scrisa (receptarea mesajului scris si producerea de mesaje scrise).

Matematică. Olimpiade și concursuri școlare clasa a VI-a

(O recenzie client)
15,00 lei

Probleme selectate pe unități de învățare cu rezolvări complete.

 

RĂSFOIEȘTE

Exerciții și probleme pentru cercurile de matematică. cls. a VI-a

14,00 lei

Volumul este un manual pentru excelență la matematică. Prin suportul lui, tematică abordată și gradul de complexitate al problemelor, acest volum se adresează profesorilor și elevilor care au drept pasiune știință matematicii.

 

RĂSFOIEȘTE

Gramatica limbii Engleze prin exerciții

15,40 lei

Dacă înveți engleză, această culegere te va ajută să exersezi și să recapituIezi în mod activ toate noțiunile gramaticale.
Accentul a fost pus în mod special pe aspectele care fac subiectul unor greșeli.
Fiecare unitate este compusă din exerciții și o fișa recapitulativă de gramatică…

– mai mult de 200 de exerciții corectate
– noțiunile gramaticale esențiale, în 30 de fișe

 

Limba Română – Limba Franceză. Evaluare cls. a VI-a, ed. II

8,09 lei

Teste pentru pregătirea evaluării naționale cls. a VI-a.