Afișez 1–15 din 64 de rezultate

Show sidebar
Afișare produse 15 20 30

Nu, nu si iar nu

27,30 lei

Jeanne era o fetiță căreia îi plăcea să se joace, să cânte și să danseze.

Era veselă ca o ciocârlie, cât timp stătea afară.

De îndată ce mama ei o ruga să facă ceva, atitudinea ei se schimba și nu se putea abține să nu spună nu.

NU, NU, NU!,

Mama îi spunea:

— Jeanne! Pune lucrurile în ordine, închide televizorul, ne pregătim pentru cină!

— NU, NU, NU!, răspundea fetița.

Dar mama nu ceda.

RĂSFOIEȘTE PREZENTARE VIDEO

In adancuri

27,30 lei

La malul oceanului te așteaptă o lume de lucruri minunate. Din această carte în versuri, poți învăța despre scoici, crabi, arici de mare, anemone, câte și mai câte viețuitoare! Ia-o cu tine la plajă și distrează-te în rime!

PREZENTARE VIDEO RĂSFOIEȘTE

Tricotat și înnodat

27,30 lei

Bunicuța Oiță iubește tricotatul. La fel și micul Lionel, care și-a pus în gând să facă o pătură cum nu s-a mai văzut.

Când lâna roșie cea nouă a bunicii dispare subit, Lionel își pune hainele de detectiv și pornește într-o aventură, în căutarea vinovaților.

O poveste plină de haz, care îi va învăța pe copii că lucrurile nu sunt mereu așa cum par și că trebuie să fim înțelegători unii cu ceilalți

PREZENTARE VIDEO RĂSFOIEȘTE

Povestea Zanei Papiota

27,30 lei

Cândva, nu foarte departe de zilele noastre, trăia o tânără zână croitoreasă. Zâna Papiotă nu era o croitoreasă obișnuită – ea avea puteri magice, pe care le lua din bunătatea oamenilor și din bucuria lor. Atunci când zâna era tristă, puterile îi dispăreau și era nevoită să croiască haine din materiale obișnuite. Asta până într-o bună zi, când începe să-i treacă pragul cineva care îi dă o lecție prețioasă. Treptat, Zâna Papiotă își recapătă puterile și nu mică îi e mirarea când află că magia hainelor croite de ea nu venea din borcănașele cu praf de stele și raze de lună, ci din cu totul altă parte…

PREZENTARE VIDEO RĂSFOIEȘTE

Balada căpșunilor fără culoare

(4 recenzii de la clienți)
31,50 lei

În pădurea din Munții Stâncoși, nu știu cum, prin ce întâmplare neștiută, își ducea traiul o familie de căpșuni. Vorba vine, traiul! De fapt, pe un tăpșan de pământ umed trăiau, ca vai de capul lor, cinci căpșuni fără vlagă și triste nevoie mare.

Din dorința de a prinde culoarea mult dorită, Căpșunici și Căpșunica îl lasă-n urmă pe fratele lor, Căpșunel și pornesc, fără știrea părinților, în aventura vieții lor.
Dacă citiți cartea, veți afla și voi de întâlnirea cu Amanita, ciuperca cea cochetă, despre câmpul cu maci și stelele mult visate. Îi veți cunoaște pe Greieraș Trubaduraș și pe Catrinel, fetița cu pensule fermecate.
Cum sosește culoarea în viața celor trei frățiori poznași, vă lăsăm pe voi să descoperiți!
RĂSFOIEȘTE PREZENTARE VIDEO

Un cadou pentru Lea

24,50 lei

Ziua  de naștere a micuței Lea se apropie, iar tatăl său dorește să îi facă un cadou nemaivăzut, nemaipomenit, dar… nu este ușor pentru un șoarece care trăiește la tară.

Pentru a duce la bun sfârșit planul său, Archibald – tatăl micuței Lea- se hotărăște să meargă la oraș. Orașul este un loc teribil pentru un șoarece, este un loc unde întâlnești pericole mari și mici de la mașini până la pisci.

Cu toate acestea, bravul Archibald se dovedește a fi un șoarece curajos care depășește pericolele și reușește să obțină darul pentru fetița lui.

RĂSFOIEȘTE PREZENTARE VIDEO La plimbare prin povești

Un elf la scoala

23,80 lei

O poveste despre diferențe și acceptarea celor care sunt altfel. Nu va fi ușor să fii elf într-o școală pentru copii, dar toate greutățile pot fi depășite cu ajutorul prietenilor.

La începutul anului şcolar, printre cărți, caiete şi ghiozdane, se zăreau 2 urechi lungi şi ascuţite: noul coleg de clasă era chiar un elf. Deşi serios, inteligent şi la locul lui, micuţul elf a devenit curând ţinta răutăţilor colegilor săi. O poveste pe baza unui subiect actual – bullying-ul din şcoli, scrisă şi ilustrată hazliu, pe înţelesul celor mici.

RĂSFOIEȘTE PREZENTARE VIDEO

Ceata de motani

27,30 lei

În acest oraș uriaș este mult trafic și mult zgomot, exceptând locul din spatele zidului cu grafitti. În spatele acestui zid este o întreagă ceată de motani: Roșcatu’, Ramses, Pianistu’, Lipiciosu’, Țânțaru’ și Pezevenghiu’, care dorm când au chef…mai puțin un motănel zgribulit, care stă departe de ceilalți. Vă vine să credeți sau nu, motănelul cel timid devine foarte important pentru ceata de motani. Dacă și cum ajunge să fie acceptat de restul motanilor, ei bine, asta vă lăsăm pe voi să aflați!

*O poveste despre diferențele dintre noi, din care putem învăța că, mare sau mic, avem fiecare rolul nostru în „ceată”.

Noile aventuri ale detectivului Curios

20,30 lei
RĂSFOIEȘTE

Aventurile detectivului Curios contiună într-un nou volum. Dacă citiți povestirile, îl veți găsi pe detectiv la o expoziție de fluturi, printre alge si animale marine. Tot detectivul vă va face cunoștință cu lumea bacteriilor care ne înconjoară. Ah…era să uit întâlnirea cu liliecii. V-am stârnit curiozitatea? Hai la povestit!

PREZENTARE VIDEO DESCRIERE VIDEO La plimbare prin povesti

Povesti despre prietenie

24,50 lei

A fost o dată ca niciodată o ciocănitoare Cioc. Cioc trăia singură într-o pădure până când s-a decis să își caute niște prieteni noi. Cum a reușit să se împrietenească cu animalele din pădurea învecinată, dar mai ales cum a reușit să le convingă să locuiască în pădurea ei? Citește povestea și vei afla!

Bâzâială și Trompi pot fi considerați amici, însă nu reușesc să de vadă unul pe celălat? Cum este posibil așa ceva? Vei afla, dacă vei citi povestea!

A treia poveste este despre o maimuțică și o girafă. Ele sunt bune prietene, însă diferite ca înălțime. Cum au reușit să se împace? Vei afla, dacă vei citi povestea!

Mu și Miau nu par ce credeți voi că sunt. Mu este o pisică, iar Miau o văcuță. Cele două sunt bune prietene, însă au nume diferite. De ce au aceste nume? Citește povestea!

RĂSFOIEȘTE PREZENTARE VIDEO

Furnicuța Întreabă-Tot

(3 recenzii de la clienți)
34,30 lei

Furnicuța Întreabă-Tot este un personaj extrem de curios. Este așa de dornică să cunoască lumea din jurul ei, încât pune mereu întrebări. De aici și numele de Întreabă-Tot.

În primul capitol, furnicuța își întreabă mama despre lumea din interiorul și din exteriorul mușuroiului. Punând mai multe întrebări, furnicuța află despre lumea mușuroiului și despre cum este el organizat.  Pe măsură ce află aproape totul despre mușuroi îi încolțește în minte un nou gând: să vadă lumea dincolo de mușuroi.

 

RĂSFOIEȘTE PREZENTARE VIDEO LANSARE CĂRTUREȘTI

 

Jocuri distractive (portocaliu)

8,40 lei

Copilul râde: «Înțelepciunea și iubirea mea e jocul»”. Versul de mai sus al marelui poet Lucian Blaga ar putea foarte bine să constituie  móttoul acestei inspirate serii de cărți, care-i invită pe prichindei la învățarea prin zbenguială. Fiecare pagină, minunat ilustrată, propune un joc nostim și nou, o șaradă sau o poveste.

 

RĂSFOIEȘTE PREZENTARE VIDEO

Jocuri distractive (verde)

8,40 lei

Copilul râde: «Înțelepciunea și iubirea mea e jocul»”. Versul de mai sus al marelui poet Lucian Blaga ar putea foarte bine să constituie  móttoul acestei inspirate serii de cărți, care-i invită pe prichindei la învățarea prin zbenguială. Fiecare pagină, minunat ilustrată, propune un joc nostim și nou, o șaradă sau o poveste.

 

RĂSFOIEȘTE PREZENTARE VIDEO