Afișez 1–15 din 19 rezultate

Show sidebar
Afișare produse 15 20 30

Ora de matematica clasa a V-a

22,75 lei
Colecția „ora de matematică” oferă un conținut unitar pentru gimnaziu și liceu, conținut ce corespunde integral programelor școlare în vigoare. Fiecare lucrare este împărțită în capitole, iar temele din fiecare capitol au o structură unitară, făcând posibilă parcurgerea sistematizată a materiei. Fiecare temă oferă sinteza completă a teoriei, fiind urmată de exemple de probleme rezolvate, ce reprezintă adevărate modele de redactare a soluțiilor. Problemele din fiecare temă sunt împărțite pe trei categorii de dificultate, marcate grafic cu steluțe. La sfârșitul fiecărui capitol, sunt prezentate probleme deosebite, pentru concursurile și olimpiadele școlare.
Sunt prezentate și extinderi ale programei școlare, iar soluțiile problemelor mai dificile sunt prezentate în detaliu.
RĂSFOIEȘTE

40 de modele pentru olimpiada de limba și literatura română. Clasele V-VIII, vol. VIII

30,00 lei

Olimpiadele școlare reprezintă spațiul optim pentru valorizarea unor premise favorabile înnăscute sau a unor capitaluri culturale sau de cunoștințe dobândite, pe care le au unii elevi, cărora școală modernă trebuie să le ofere un program de educație rafinat, particularizat și diversificat.

Acest volum este destinat elevilor de gimnaziu capabili de performanta la limba si literatura romana. Cele 40 de teste (cate zece pentru fiecare clasa) au fost gandite conform noii structuri a subiectelor pentru Olimpiada de limba si literatura romana, oferind posibile contexte de exersare a continuturilor si competentelor specifice, prevazute de programa scolara in vigoare, derivate din competentele generale 3 si 4, care vizeaza comunicarea scrisa (receptarea mesajului scris si producerea de mesaje scrise).

Matematică. Olimpiade și concursuri școlare clasa a V-a

22,00 lei

Probleme selectate pe unități de învățare cu rezolvări complete.

 

RĂSFOIEȘTE

Exerciții și probleme pentru cercurile de matematică clasa a V-a

14,00 lei

Culegerea Exerciții și probleme pentru cercurile de matematică pentru clasa a V-a este elaborată în conformitate cu programele școlare în vigoare.

 

RĂSFOIEȘTE

Gramatica limbii Engleze prin exerciții

22,00 lei

Dacă înveți engleză, această culegere te va ajută să exersezi și să recapituIezi în mod activ toate noțiunile gramaticale.
Accentul a fost pus în mod special pe aspectele care fac subiectul unor greșeli.
Fiecare unitate este compusă din exerciții și o fișa recapitulativă de gramatică…

– mai mult de 200 de exerciții corectate
– noțiunile gramaticale esențiale, în 30 de fișe

 

Ora de matematică, clasa a V-a, semestrul 2

8,50 lei

Lucrarea este elaborata in conformitate cu programele scolare in vigoare.

RĂSFOIEȘTE