Afișez toate cele 6 rezultate

Show sidebar
Afișare produse 15 20 30

Weekend la Amsterdam

30,00 lei 20,00 lei

Amsterdam înseamnă bere, comerț și artă. E un oraș seducător prin frumusețile locului, prin cultul bulbului de lalea, prin piețele de tot felul, prin muzeele deosebite. Ah, dacă nu îți plac muzeele, în Amsterdam e posibl sa îți schimbi părerea. Îți recomandăm muzeul berii și…Și răsfoiește ghidul propus și sigur te va duce acolo unde vrei.  Un Weekend la Amsterdam va fi ceva pe care greu îl vei uita. Pentru că e mic, roșu și costă puțin. Găsești 4 itinerarii cu hărțile adecvate, cele mai interesante hoteluri și restaurante la un preț imbatabil.

PREZENTARE VIDEO RĂSFOIEȘTE

Weekend la Roma

30,00 lei 20,00 lei

Te numeri printre cei care ai văzut Roma? Nu-i nimic. A doua și a treia vizită sunt spectaculoase pentru că Roma se cucerește, nu se vizitează. Eterna Roma este frumoasa oricând, dar la final de saptamână, cu un plan de călătorie dintr-un ghid însoțit de persoana iubită…Sigur planul de călătorie îl poti modela din cele propuse în Weekend la Roma, persoana iubită te va modela cu siguranță. Un Weekend la Roma pentru amândoi, 4 itinerarii cu hărțile adevcate, cele mai interesante hoteluri și restaurante la un preț imbatabil.

PREZENTARE VIDEO RĂSFOIEȘTE

 

Weekend la Istanbul

30,00 lei 20,00 lei

Istanbul sau Istambul? Bazar sau plimbare prin piața Taksim?! Felafel sau gudem? Ușor de răspuns la prima întrebare, pentru că ne uitam la coperta ghidului. Ah, da! Știam! Este cu n! Restul este de descoperit, dacă și numai dacă rasfoiești ghidul propus de noi. Dacă esti hotărât să vezi o minunăție de oraș (într-un weekend), trebuie sa mergi spre Istanbul. Dacă vrei să vezi ce înseamnă multiculturalitate, trebuie să bei o cafea și să admiri – din turnul Galata – orașul. Dacă vrei să ai ce povesti prietenilor, trebuie să vizitezi: Sfânta Sofia,Topkapi, Bazarul cu cărți, Bazarul cu mirodenii, Moscheea Albastra, Muzeul Caricaturilor și Umorului etc. Nu uita să  te pierzi printre straduțe, să mănânci o baclava și să bei un ceai. Călătorie plăcută!

 

RĂSFOIEȘTE PREZENTARE VIDEO