Livrare și plată 1CURIERAT RAPID

Cost livrare: 14.50 lei (gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei).

 

Prin CURIERAT RAPID, durata transportului este de maxim 48 de ore din momentul expedierii comenzii. În ziua livrării, vei fi contactat de curier prin telefon pentru a ți se aduce coletul la adresa de livrare pe care ai introdus-o in formular. Este important sa reții că livrările se fac intre orele 09-17.

 

Livrare și plată 2

POȘTA ROMÂNĂ

Cost livrare: 7 lei (gratuit pentu comenzi mai mari de 200 lei).

 

Prin serviciul de coletărie normală al Poștei Române, durata transportului este de circa 3-4 zile din momentul expedierii. Pentru a ridica coletul,  trebuie să te deplasezi la oficiul poștal de care aparții. În mod normal vei primi un aviz in cutia postală prin care ești invitat să mergi la oficiul poștal în momentul în care coletul a ajuns.

Produsele noastre nu fac simultan obiectul a două promoții.

 

Pentru cărțile: Fii inteligent la matematică, Comunicare.ortografie.ro, Micii Exploratori – Europa, Prietena mea Connie, Orthofrancais, nu se oferă discounturi!

 

Prin continuarea tranzacției folosind site-ul îți exprimi expres consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidență informatizat al Nomina Group Expert SRL, în calitatea acesteia de operator de date cu caracter personal.