Despre Livrare

CURIERAT RAPID  Pret: 13.55lei(gratuit pentru comenzi mai mari de 200lei). Prin CURIERAT RAPID, durata transportului este de maxim doua zile din momentul expedierii comenzii. In ziua livrarii, veti fi contactat de curier prin telefon pentru a vi se aduce coletul la adresa de livrare pe care ati introdus-o in formular. Este important sa retineti ca livrarile se fac intre orele 09-17.

Posta Româna Pret 13.55ei (serviciu gratuit pentu comenzi mai mari de 200lei). Prin serviciul de coletarie normala al Postei Române, durata transportului este de circa 3-4 zile din momentul expedierii. Pentru a ridica coletul, dumneavoastra trebuie sa va deplasati la oficiul postal de care apartineti. In mod normal veti primi un aviz in cutia postala prin care sunteti invitati sa mergeti la oficiul postal in momentul in care coletul a ajuns.
Produsele noastre nu fac simultan obiectul a doua promotii.
Pentru cartile: Fii inteligent la matematica, Comunicare.ortografie.ro, Micii Exploratori- Europa, Prietena mea Connie, Orthofrancais, nu se ofera discounturi
Prin continuarea tranzacției  folosind site-ul vă exprimați expres consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidență informatizat al SC Nomina Group Expert  s.r.l., în calitatea acesteia de operator de date cu caracter personal

Aboneaza-te la NEWSLETTER!

Afla primul noutatile NOMINA chiar din emailul tau!

Va rugam sa bifati ca sunteti de acord:

   Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare.

   Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).