Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

Editura Nomina a deschis site-ul www.edituranomina.ro, site necesar informarii clientilor nostri. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra presupune respectarea conditiilor generale de acces si respectarea normelor si legilor aflate in vigoare.
Atunci cand accesati acest site, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea sa o aveti fie cu societatea noastra, fie cu alti membrii ai retelelor comerciale.

Drepturile de proprietate intelectuala
Tot continutul site-ului (imagini, texte, software, logouri sau alte simboluri) este, in totalitatea lui, proprietatea Grupului Nomina Expert si a unor parteneri ai Grupului. Fara acordul scris din partea editorului, nu aveti dreptul sa utilizati parti sau fragmente din continut postat pe acest site. Copierea si utilizarea, fara acordul nostru, sunt interzise si ilegale si constituie furt intelectual, fiind pedepit conform legislatie in vigoare.

Administrarea parolelor si a codurilor de acces
In cursul procedurilor de inregistrare, dumneavoastra va alegeti un nume de cont si o parola. Dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru pastrarea secreta a contului si a parolei, precum si a tuturor notificatiilor facute pe aceasta parola. Totodata, dumneavoastra va angajati sa informati editura cu privire la eventuale nereguli.
Editura nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintentionata sau cu rea intentie a unor informatii de natura personala prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.Toodata, editura nu poate fi facuta responsabila in caz de pierdere sau dauna rezultate din neindeplinirea obligatiilor de mai sus.

Utilizarea datelor
Utilizind serviciile oferite de Nomina, se presupune ca sunteti deacord cu folosirea datelor personale pentru: studii de marketing, primirea de inforamtii despre ofertele noastre, livrare, facturare etc. Datele personale(nume, prenume, adresa, sex, virsta, pregatire profesionala) vor fi folosite numai de catre membrii editurii Nomina.
Modificari
Editura isi rezerva dreptul de modifica aspectul si continutul site-ului, inclusiv produsele si serviciile pe care le oferim prin intermediul acestuia, fara a va anunta in prealabil aceste modificari. Noile modificari intra in vigoare oadata cu publicarea lor pe sit.

Functionare
Editura nu garanteza functionarea continua si neintrerupta a site-ului si nu suntem raspunzatori pentru eventualele defectiuni ale retelelor de computere si echipamentelor de telecomunicatii.
Prin utilizarea acestui site si a serviciilor conexe, se presupune ca va angajati sa respectati regulile de baza ale comertului electronic, fara a incuraja sau realiza actiuni neconventionale si interzise de tip craking , hacking, actiuni care pot aduce prejudicii sit-ului sau serverelor.Totodata, se interzice postarea unor mesaje ce au caracter rasist, xenofob, obscen sau a altor mesaje ce contravin legilor in vigoare.
Confidentialitate — Facem toate eforturile ca informatiile confidentiale pe care ni le furnizati sa ramana confidentiale. Desi folosim mijloace tehnice adecvate in acest scop, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantata 100%.
Utilizare corecta — Accesarea site-ului implica angajamentul dumneavoastra de a-l utiliza numai in scopuri legale. Este interzisa orice actiune care ar avea drept rezultat afectarea bunei functionari a site-ului, cum ar fi transmiterea unor virusi informatici sau actiunile de tip spam. Este interzisa postarea de comentarii obscene, indecente, calomnioase, rasiste, care incurajeaza savarsirea unor fapte pedepsite de lege etc.
Proprietate — Continutul site-ului este, in totalitatea lui, proprietatea Nomina Expert Group. Aveti dreptul de a copia fragmente si elemente din continut pentru a le utiliza strict personal si individual. Copierea si utilizarea in alte scopuri, fara a obtine in prealabil acordul nostru, sunt interzise si ilegale.