Despre noi

Cine suntem noi ? 

Grupul editorial Nomina a apărut în 2006. Încă de la început, ne-am concentrat efortul pentru a dezvolta un proiect de carte educaţională şi carte pentru copii, dar şi pentru formarea unui program prin care premiem elevii cu rezultate deosebite la concursurile şcolare. An de an, am dăruit cărţi atât finaliştilor olimpiadelor naţionale, dar şi celor care au obţinut rezultate bune la diferitelor concursuri judeţene şi naţionale. Mai mult, am dat premii şi copiilor care obţin excelenţă în activitatea lor, dar care provin din familii dezavantajate economic.
Prin programele Asociţiei Inteligent, ne-am propus să premiem calitatea, să stimulăm competiţia şi efortul atât al profesorilor, dar şi al elevilor. Pentru o lume educaţională atât de diversă, cum este cea de azi, am organizat atât concursuri de creaţie (Labrintul Ficţiunii), dar şi de matematică (Fii InteligenT la matematică), limba româna (comunicare.ortografie.ro), de limba franceză ( Orthofrançais), despre natură (Micii Exploratori). Mai multe informaţii despre aceste concursuri găsiţi în secţiunea Concursurile Asociaţiei InteligenT.

Unde ne găsiţi?
Acolo unde este nevoie de cărţile noastre suntem prezenţi în timp util. Suntem prezenţi la diferite evenimente organizate de şcoli, în librăriile din toată ţara, în depozitele de carte din Bucureşti etc. Pentru orice informaţie despre cărţile editate la noi, puteţi trimite emailuri pe adresa comenzi.nomina@gmail.com sau sună la unul dintre telefoanele 0757.020444 sau 0757.020442.