Cum Comand

1. Alegeti produsele

Folosind meniul din stânga, navigati prin categoriile de produse. Daca stiti ce cautati, folositi optiunea „Cautare” din partea de sus a paginii. Odata ce ati gasit produsul dorit, apasati pe butonul „Adauga în cos”.

2. Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor în cos, acestea vor fi afisate în coltul din dreapta, având posibilitatea sa revedeti în orice moment ce ati comandat. Apasând butonul „Vezi cosul” veti fi directionat automat în pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse în cos, puteti reveni în magazin prin apasarea butonului „Continua cumparaturile”. Dupa ce ati ales produsele, apasati butonul „Comanda acum”.

3. Detaliile de livrare si comanda în 2 pasi!

Pasul 1
Completati detaliile privind livrarea comenzii si selectati optiunile de livrare si plata, în formularul în care ati fost redirectionat, apoi apasati „Trimite”.
a. Daca sunteti client nou, completati toate datele din formular si apasati butonul „Trimite comanda”.
b. Daca sunteti client inregistrat, introduceti email-ul si parola pentru autentificare si vi se vor încarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea în aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati „Trimite comanda”.

Pasul 2
Înainte de a apasa „Comanda acum” puteti reverifica datele personale, cosul de cumparaturi si valoarea facturii, inclusiv taxele de transport. Butonul „Comanda acum” confirma înregistrarea comenzii dumneavoastra si numarul acesteia.
Retineti acest numar pentru referinte ulterioare. Veti primi un mesaj de confirmare si pe adresa de email completata în formular.

4. Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti la livrare, prin mandat postal sau direct cu cardul, online. În functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca este cazul.
Puteti efectua plata online cu cardul, în conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Pentru finalizarea platii cu cardul veti fi redirectionat catre pagina Mobilpay.

Taxele de trasport sunt în functie de modalitatea aleasa:

– Posta Româna

– Curier. Cost: Bucuresti:

– Ridicare de la sediu.